Yrityksestä

Minteri Design on 2012 perustettu pienyritys, joka valmistaa ja myy lahja- ja sisustustavaroita. Valtaosa tuotteista on käsintehtyjä. Valmiin valikoiman lisäksi tuotteita valmistetaan myös tilauksesta.

Yrittäjänä Minteri Designissa häärään minä, Anni. Yrityksen toiminta oli ensimmäiset vuodet hyvin pienimuotoista. Päätoimiseksi yrittäjäksi ryhdyttyäni olen raivannut kalenterista enemmän tilaa Minteri Designille, sillä jo pitkään haaveeni on ollut tehdä jotakin omaa. Vähitellen muutaman viimeisen vuoden aikana tuotevalikoima on monipuolistunut ja näin toivon olevan myös jatkossa. Päässä pyörii monta uutta ideaa, mutta vielä tarvitaan pientä hiomista ennen kuin tuotteet päätyvät valikoimaan. Ja hei muistakaa, toiveita ja ideoita saa aina heitellä minulle päin!

Kaikki tuotteet eivät vielä löydy verkkokaupasta, mutta kaikkia valikoimassa olevia tuotteita voi tilata. Jos haluat tilata tuotteen, jota ei ole verkkokaupan valikoimassa, ota yhteyttä sähköpostitse anni@minteridesign.fi tai Facebook/IG -viestinä.

Toimin lisäksi Frechic Paint -kalkkimaalien jälleenmyyjänä. Jos sinua kiinnostaa tietää lisää näistä laadukkaista, helppokäyttöisistä ja ympäristöystävällisistä maaleista, tervetuloa tutustumaan Soppiin, Kuusankosken Taideruukkiin tai ota yhteyttä.

Nähdään!

Anni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *