Yksityisyyden suoja

Rekisterinpitäjä

Minteri Design (Y-tunnut 2466005-4)
Pillipolku 7
45130 Kouvola
Anni Hurme
Puhelin +358 40 7054 559
anni@minteridesign.fi

Rekisterin nimi

Minteri Designin asiakasrekisteri

Rekisterinpitämisen peruste

Henkilö on ostanut Minteri Designin tuotteita verkkokaupasta.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Minteri Designin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten toimittaminen, arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Minteri Designin asiakasviestintään ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Kaikki henkilötiedot säilytetään ainoastaan sähköisessä muodossa.

Rekisterin sisältämät tiedot

Asiakkaan itse ilmoittamat tiedot, joita ovat etu- ja sukunimi sekä postiosoite tilauksen toimittamista varten sekä sähköposti ja puhelinnumero asiakaspalvelua varten.

Tietojen luovutus

Minteri Designin asiakasrekisteri on tarkoitettu ainoastaan sisäiseen käyttöön eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille, paitsi lain niin määrätessä. Kaikki käyttämämme palveluntarjoajat noudattavat voimassaolevaa tietosuoja- ja henkilölainsäädäntöä.

Tietojen suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Minteri Designin luovuttamia käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Minteri Designin hallitsemissa ja salasanasuojatuissa palveluissa.

Rekisteröidyn oikeudet

Autamme mielellämme rekisteriin liittyvissä asioissa ja rekisteröityneellä on oikeus nähdä Minteri Designin tallentamat häntä koskevat tiedot. Rekisteröityneen henkilötiedot myös luonnollisesti hävitetään rekisteröityneen pyynnöstä.