Tuotteet

Valikoima koostuu erilaisista sisustus- ja lahjatavaroista, joka sisältää muun muassa käsintehtyjä puukylttejä, erilaisia kortteja, magneetteja sekä muita tuotteita. Lähes kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Kouvolassa. Tuotteita voi valita valmiista valikoimasta tai tilata tuotteen, joka valmistetaan omien toiveiden mukaan. Suosituimpia näistä ovat puukyltit omalla tekstillä ja yksilölliset onnittelukortit.

Suuri osa tuotteista valmistetaan puusta ja tuote pyritään suunnittelemaan niin, että esimerkiksi säänvaihtelut vaikuttaisivat mahdollisimman vähän. Kyltit kestävät hyvin ulkona, mutta suoraa altistumista sateelle tai auringonvalolle on hyvä mahdollisuuksien mukaan välttää. Puu saattaa hiukan ”elää” käytön aikana. Jos tuotteeseen ilmestyy suuria muutoksia tai muuten ei vastaa odotuksia, niin toivon yhteydenottoa. Käsintehdyissä tuotteissa pieniä eroavaisuuksia on aika, toivon kuitenkin, että tuote vastaa odotuksiasi.

Etsimme myös aktiivisesti uusia jälleenmyyjiä. Jos olet kiinnostunut ottamaan tuotteitamme valikoimaanne, olethan yhteydessä sähköpostitse anni@minteridesign.fi tai puhelimitse 0407054559.

Tervetuloa ostoksille!

Anni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *